For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Despre noi

Despre noi

Agenția de publicitate PUB EXPRESS este o agenție de publicitate cu experiență vastă în domeniu, atât național, cât și internațional.

Ținând cont că 70% dintre societățile care apelează la serviciile noastre de publicitate sunt societăți nou înființate sau societăți care duc lipsă de clienți și 30% care vor un profit mai mare.

Noi oferim servicii de publicitate de calitate deoarece noi urmărim să îndreptăm societățile pe drumul succesului, nu pe drumul falimentului .

La noi punctualitatea, seriozitatea și nu în ultimul rând calitatea este pe primul loc, iar datorită acestor factori ne-au contactat foarte mulți clienți prin recomandare.

De ce sa ne alegeti pe noi

Echipa noastra tratează fiecare client şi fiecare comandă cu maximum de aplicaţie şi respect, indiferent de mărimea companiei sau de anvergura proiectului.

Misiunea noastra

Misiunea firmei consta in satifacerea exigentelor clientilor prin oferirea de servicii profesionale la cele mai inalte standarde calitative, mentinand o colaborare stransa cu clientii pentru gasirea celor mai eficiente solutii pentru punerea in practica a proiectelor.

Garantia serviciilor noastre

Suntem singurii sau cel putin primii din Romania care oferim banii inapoi, daca nu sunteti multumiti, pentru serviciile noastre de distributie pliante.