Dispozitive si echipamente de ridicare echingi.ro

BD UVERTURII
Price : $1.00
Date : 7 noiembrie 2017
Location : BD UVERTURII
image

Description

Total Race Romaniacomercializeaza cu livrare din stoc Bucuresti : chingi textileridicare cu urechi , chingi textile circulare ,chingi circulare negrepentru scene , teatru , sufe ridicare textile, chingi speciale cuprotectii pentru tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite ,dispozitive ridicare din chingi textile, chingi construite in 2straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1, chingi productieOlanda, chingi cu tonaj pana la 200 tone, sufe cu lungimi la comanda,chingi de ridicare cu urechi pentru hale industriale, chingi deridicare europaleti, chingimacarale , chingi ridicare pentru utilaje constructii, chingi deridicare butoaie.

OFERTASPECIALA BUY-BACK!!! Pentruorice chinga de ridicare pe care nu o mai folositi indiferent deproducator, capacitate de ridicare, lungime si o predati la sediulnostru din Bucuresti primiti garantat 20 % discount din pretul delista pentru o noua chinga de ridicare achizitionata.

Total Race Bucuresti este primulcentru de reciclare pentru chingi de ridicare acreditat pentruRomania si Europa de Est de catre UTX Group.

Pentrumai multe detalii accesati : www.echingi.ro

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top