• Grund Anticoroziv Poliesteric EMEX

Grund Anticoroziv Poliesteric EMEX

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 9 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Grundul Poliesteric AntiruginaEMEX este un sistem de inalta calitate, deutilizare prioritar profesionala, impotriva aparitiei ruginii de suprafata saude profunzime, folosit pentru protejarea suporturilor metalice sau neferoase(ex. inox), exploatate in zone expuse la actiunea unor factori chimici sau demediu, ce pot declansa in mod sever fenomenul de coroziune.
     Dispune de o formulare in care seregasesc atat inhibitori activi de coroziune, cat si agenti anticorozivi, deultima generatie, ce nu influenteaza sub nici o forma mediul, in mod direct sauindirect.
     Este un sistem bicomponent, alcatuitdin:

  • Baza sistemului, realizata din rasina poliesterica saturata, aditivi, pigmenti, extenderi si agenti inhibitori de coroziune, si
  • Poliizocianat cu rol de intaritor. Ca agent de reticulare, actioneaza foarte eficient dar are un rol determinant si in realizarea parametrilor de performanta. Este ambalat separat, iar informatii detaliate se pot gasi in pagina dedicata.

 

Nota: Intaritorul este absolut necesar la realizarea unui amestecfunctional. Nu este permisa eliminarea, inlocuirea sau alterarea sub oriceforma a acestuia, existand riscul degradarii iremediabile a produsului.

 

     Grundulpoliesteric prezinta o rezistenta remarcabila la actunea factorilor decoroziune, a hidrocarburilor sau a altor compusi chimici agresivi, a factorilorde mediu sau a variatiilor de temperatura.
     Culorile sunt cele standard: rosu,gri, galben sau negru.

 

Caracteristici principale:

 

– Putere mare de acoperire;

– Capacitate de protectie;

– Duritate mare;

– Durabilitate extinsa;

– Aderenta excelenta;

– Inhiba aparitia ruginii noi;

– Rezistenta mare la coroziune;

– Rezistenta la factori de mediu;

– Rezistenta la agenti chimici agresivi;

 

Domenii de Utilizare:

 

     Grundul Poliesteric AntiruginaEMEX este destinat unei utilizari profesionale, atat invederea asigurarii unui strat primar, anticoroziv poliesteric,destinat protectiei active impotriva ruginii a suporturilor metalice (sauneferoase), exploatate in medii chimic agresive, ca: intemperii, medii acidesau alcaline, umiditate excesiva, sau alti factori corozivi, cat si pentrupregatirea suprafetelor de vopsire cu vopsele sau emailuri poliesterice,indiferent de tipul suprafetei, modul de exploatare sau gradul de expunere.
     Are, ca prima utilizare, aplicareape suporturi metalice noi, dar fara ca aceasta sa fie o cerinta obligatorie.Suporturile vechi pot fi, de asemeni, protejate cu acest 
Grund Poliesteric AntiruginaEMEX, dar numai dupa o pregatire mai atenta asuprafetei.

     Grundul Poliesteric AntiruginaEMEX este utilizat pe orice suprafata metalica sauneferoasa (inox, cupru, tabla galvanizata, etc.), atat in conditii de interior,cat si in conditii de exterior, in special pentru suprafete intens exploatate,mai ales in conditii meteorologice nefavorabile sau agresiuni chimice.

  • Este indicat pentru elementele de constructii situate suprateran sau subteran.
  • Are aderenta pe inox, cupru, tabla zincata, alte suporturi neferoase.

     Grundul Poliesteric AntiruginaEMEX se utilizeaza in sistem cu Emailul Poliesteric “Emex”, dar, la recomandarea producatorului, se va puteafolosi si in sisteme diferite.

 

     Detalii, Calcul de Consum si Fisa Tehnica:https://emex.ro/grund-poliesteric

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top