For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Detalii anunt

Electronice

Microsoft Visio 2019 Professional Licenta


  • Microsoft Visio 2019 Professional Licenta
  • Microsoft Visio 2019 Professional Licenta
Descriere
Pret : 100,00 RON(Fixed)
Tip anunt : Vand
Data : 28/07/2020
Starea produsului : Nou
Garantie : Nu
Localitate : Timișoara, România

MPG Software

Licence software autentice si genuine la cele mai bune preturi. Alege MPG Software pentru livrare rapida, garantie si siguranta. Suport tehnic non-stop.

PRODUS

Microsoft Visio 2019 Professional, versiune RETAIL, 32- sau 64- bit, editie multilingva

Se ofera spre vanzare licente de Visio 2019 Professional RETAIL in urmatoarele variante:

-licenta digitala, cu livrare electronica ESD, prin e-mail (include licenta digitala, link-ul de download si instructiuni de instalare si activare). PRET: 60ron

-licenta fizica, pe suport USB, cu livrare prin curier rapid (include licenta tiparita, kit-ul de instalare pe suport USB si instructiuni de instalare si activare). PRET: 100ron

PLATA SI LIVRARE

Plata pentru licentele digitale se poate efectua prin: transfer bancar, Paypal sau Revolut, iar livrarea se face imediat dupa confirmarea platii.

Plata pentru licentele fizice se poate efectua prin: ramburs cash, transfer bancar, Paypal sau Revolut, iar livrarea se face prin curier rapid in 2-3 zile lucratoare, sau predare personala in Timisoara.

INFORMATII

Toate licentele sunt autentice si verificate, iar download-ul si activarea se face online de pe site-uri oficiale, garantand ca va alegeti cu un software profesional si autorizat.

Suport tehnic non-stop pentru orice achizitie. Pentru orice alte informatii sau nelamutiri, lasati un mesaj pe olx, sau sms/whatsapp pe numarul de telefon afisat in anunt.

NOTE

Vanzarea acestor soft-uri este permisa conform Directivei UE 2009/24/CE. Decizia Curtii de Justitie Europene in cazurile C-128/11 si C-116/15 a confirmat legal dreptul de comercializare.

Mentionati vanzatorului ca ati gasit anuntul pe PubExpress.roUn anunt sponsorizat este valabil 30 !!!! ATENTIE- este strict interzis folosirea numelui PUB EXPRESS ca si nume de utilizator.
Localitate
Post your rating

Anunturi similare
Top