Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 8 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Vopseaua Poliuretanica BicomponentaEMEX este un produs profesional, pe baza rasinapoliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici,ce reticuleaza cu izocianati ca intaritor. Produsul se caracterizeaza prinaderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitate deosebita laintemperii si UV, in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline,variatii mari de temperatura, rezistenta la uzura si abraziune, etc. VopseauaPoliuretanica Bicomponenta EMEX poate fi colorata in orice nuanta a carteleiRAL.

Caracteristici principale:

– Etalare de exceptie;
– Duritate excelenta;
– Durabilitate mare;
– Rezistenta mare la UV;
– Putere mare de acoperire;
– Aderenta ridicata la suport;
– Rezistenta mare la intemperii;
– Rezistenta mare la factori chimici;
– Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Poliuretanica BicomponentaEMEX este destinata utilizarii profesionale pentruprotejarea si decorarea suprafetelor din metal, beton sau lemn, noi sau vechi,atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior.
     Este folosita cu rezultate excelentepe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factoriagresivi, de la frecare pana la expunere in medii chimic puternic agresive,intemperii, imersare indelungata sau variatii dese de temperatura.
     Vopseaua poliuretanica bicomponentaEMEX este agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale deigiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc., potrivitcerintelor normelor europene.
     Pentru pregatirea corespunzatoare asuprafetelor metalice se recomanda curatirea mecanica si grunduirea prealabilacu
Grund Epoxidic Anticoroziv EMEX, sau cu Grund Poliuretanic Anticoroziv EMEX. Pentru suprafetele din beton sau altemateriale minerale se recomanda perierea si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX.
     Produsul este recomandat pentru: -suprafete din otel, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobiliermetalic, alte suprafete metalice ce necesita o protectie superioara, elementede caroserie auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave; – pardoseli dinbeton, piscine sau bazine din beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuielisi gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placide gips-carton, conglomerate minerale absorbante; – orice suprafata din lemn.

 

     Detalii,Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/vopsea-poliuretanica

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top