Idei afaceri

Idei afaceri

În continuare va voi da 2 idei de afaceri cu maxim 2500 euro și profitabile cu câștig imediat și garantat

Ideia 1

1. Închiriere mașinuțe în parcuri.

Pasul 1 Fă-ți un PFA, II, costa în jur de 350 lei.

Pasul. 2 identifici parcul  mergi cam 3-4 zile în acel parc și spionezi sa vezi cam câți părinți cu copii vin în acel parc zilnic. Dacă sunt minim  40-50 pe zi treci la treaba.

Cauta un spațiu în apropiere pentru a pune  noaptea la încărcat  mașinuțele sau închiriază 4 mp  de la primărie și pune o cabana de lemn ea costa  în jur de 600 euro  și pui rafturi supra etajate curent electric îți dă primăria dacă îți dă spațiul sa pui cabana din lemn

Achizitioneaza o casa de marcat preț  în jur de 200 euro

Achiziționează minim. 5 mașinuțe modele diferite de pe diferite site-uri prețul unei mașinuțe este cam  200 euro nu te arunca la mai scump ca o sa plângi de mila lor gandestete ca vor fi conduse de copii și vor fi busite zgâriate etc.

Ideia 2

 

2. Magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte second hand.

Cauta un spațiu cu vad în jur de 40 mp  (costa în jur de 300 – 350 euro ) cumperi o tejghea sau faci una la un atelier preț de 1000 lei. Cumperi rafturi metalice preț cam 150 lei bucata găsești la bricolaj ai nevoie de 15 rafturi pentru încălțăminte.

Casa de marcat în jur de 1000 lei

4 țevi de inox de 2.5 m (300  lei maxim cu lanț cu tot ) și le suspenzi cu lantul de tavan stânga dreapta  2 pe o parte 2 pe o parte sa pui umerașe cu îmbrăcăminte  2 cutii de umerașe  ca câte 1000 bucăți pe cutie 200 lei de alea de sarma sunt ok și alea.

De retul banilor ei îmbrăcăminte și încălțăminte prețul variază într 10 lei kg pana la 200 lei kg

Eu te sfătuiesc sa verifici calitatea ieftina cu cea de mijloc sunt cazuri cad cea ieftina este ok la fel ca și cea de mijloc.  Ia ce a de mijloc și ieftin și amesteca sa poți obține un preț bun la marfa.

Sa ai Clienti  se întâmplă de multe ori ce ți-e nu îți place pentru alții sa fie aur gusturile nu se discuta.

Dacă vezi ca ai mai multe categorii de clienți pui marfa ieftina de mijloc și scumpa la preturi diferite sa acoperi toate nevoile clienților.

Ups am uitat un lucru important sa pui deoparte minim 1000 lei sa distribui pliante în zona.Es

te foarte important sa anunț  potențialii clienți ca exiști în zona.

 

 

 

leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top