O tânără crescută la fostul Centru de Plasament din Hălăucești, își caută părinții

O tânără crescută la fostul Centru de Plasament din Hălăucești, își caută părinții

Își dorește să afle mai multe despre părinți și eventualii frați, să-și cunoască originile, să știe cine sunt de fapt. O tânără crescută la fostul Centru de Plasament din Hălăucești, a făcut un apel pe o rețea de socializare, și-a făcut publică povestea, pe scurt, pe pagina de facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

”Bună ziua! Numele meu la naștere a fost SUCEVEANU LOREDANA.M-am născut la IAȘI pe 20 noiembrie 1988.Am crescut la Casa de copii Halaucesti.Din păcate nu am absolut nicio informație despre părinții mei. Nu am fost înregistrată de ei, astfel că nu am niciun nume de unde să pornesc căutările.Ce pot spera este ca DISTRIBUIRILE voastre să ajungă la o mămică ce a născut un copil la IAȘI în acea zi. Știu că este greu dar aici este ultima mea șansă să o găsesc pe cea care m-a născut.Vă rog frumos, dacă aveți vreo informație despre o situație asemănătoare să mă ajutați să o găsesc. Mă rog la Dumnezeu să o pot găsi, prin oamenii cu suflet mare din această comunitate mai am o ultimă speranță. Vă mulțumesc!”, este mesajul postat pe The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Pagina de Facebook ”The never forgotten Romanian children” este creaţia româncei Ileana Cunniffe Băiescu (44 ani), de origine din judeţul Buzău, stabilită în Irlanda de 26 de ani. A fost mulţi ani în căutarea fraţilor daţi spre adopţie în străinătate în anii `90. Şi-a găsit una dintre surori în urmă  cu mai mulți ani în Anglia, dar familia nu a fost completă. Şi-a căutat vreme de 26 de ani celălalt frate, pe Marin Constantin Victor, dat spre adopţie în vara anului 1990, la vârsta de 3 ani. Aşa a ajuns să lanseze în ianuarie 2015 o platformă de socializare dedicată celor care vor să-şi cunoască rădăcinile.

Sursa NEWSPASCANI link www.newspascani.com

 

leave your comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top