LAC DE BETON AMPRENTAT EMEX LS PATIO

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 9 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Emex LSPatio este unprodus de noua generatie, monocomponent, profesional, formulat pe baza derasini sintetice in solvent organici, special aditivat pentru marirearezistentei si a duritatii.
     Acesttip de lac este destinat in special protejarii dalelor decorative din beton,fata de factorii de mediu, cum ar fi intemperiile, sau ciclurile deinghet-dezghet. Este caracterizat printr-o mare putere de penetrare, luciuintens, persistent, dar si buna rezistenta la radiatiile UV, umezeala in exces,si trafic.Caracteristici principale:

 – Putere mare de penetrare;

 – Rezistenta la ingalbenire;

 – Timp de uscare redus;

 – Rezistenta la uzura;

 – Rezistenta la actiunea apei;

 – Rezistenta la factori de mediu;

 – Rezistenta la uleiuri minerale;

 – Confera luciu suprafetei minerale;

 – Rezistenta la inghet si UV.

Domenii de Utilizare:

    Laculpentru Beton Amprentat  Emex LS Patio este destinat cu precadereintretinerii si protejarii suprafetelor decorative realizate din placi, dale sipavele ornamentale din beton expuse la intemperii si trafic.

     Pentru obtinereade bune rezultate, sunt necesare urmatoarele operatiuni:

     –  Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu Lac pentruBeton Amprentat  se vor curata de toateimpuritatile si se vor degresa in totalitate, pentru indepartarea murdariei, agrasimilor si a contaminantilor de orice fel.

     –  In cazul in care exista protectii anterioare,a caror provenienta este necunoscuta, acestea se vor inlatura prin slefuire,sablare, sau alte mijloace mecanice. Se vor face teste de compatibilitate, dacalacul anterior este cunoscut ca fiind din aceeasi gama.

     –  Toateoperatiunile de pregatire se vor efectua doar dupa uscare completa a betonului,sau a chitului cimentic, daca lacul se foloseste pentru dale de pavaj.Remedierea imperfectiunilor se va efectua inaintea acestor operatii, si se vaastepta uscare lor totala.

     –  Petru obtinerea unui grad ridicat de lucriusi o rezistenta generala superioara, atat la factorii de mediu cat si la ceimecanici, se vor aplica minim 2 straturi de lac. Daca suportul are un grad maimare de absorbtie, se vor aplica obligatoriu 3 straturi.

     –  Se va avea in vedere, ca indiferent de suportulpe care se aplica acest lac, suprafata sa fie dura si compacta, fara saprezinte risc de exfoliere sau fisurare. Toate operatiile de curatare sipregatire a suportului vor fi efectuate cat mai atent, pentru realizareaindicatorilor de performanta.

     Pentrusupralacuire nu sunt necesare operatiuni de pregatire.

 

     Detalii,Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/lac-beton-amprentat

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top