• Lac pentru Piatra Acrilic EMEX AQS

Lac pentru Piatra Acrilic EMEX AQS

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 9 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Lacul Acrilic pentru PiatraEMEX AQS este un produs profesional, ecologic pe bazade rasini acrilice diluabile cu apa si aditivi speciali, foarte rezistent lafactorii de mediu si la UV, cu foarte buna putere de penetrare, special creatpentru protejarea pietrei naturale, sau decoratiunilor din piatra. Secaracterizeaza prin aderenta deosebita la suport, rezistenta foarte buna lauzura si frecare, buna etalare si foarte buna rezistenta la actiunea apei.Contine biocizi ecologici, de ultima generatie pentru protectia impotrivafungilor si mucegaiurilor.

Caracteristici principale:

– Aderenta mare la suport;
– Timp de uscare redus;
– Confera luciu suprafetei minerale;
– Rezistenta la actiunea apei;
– Rezistenta excelenta la ingalbenire;
– Putere de penetrare;
– Rezistenta la mucegaiuri si alge;
– Rezistenta la intemperii si UV.
– Protejeaza piatra impotriva factorilor agresivi.

Domenii de Utilizare:

     Lacul Acrilic pentru PiatraEMEX AQS este destinat utilizarii in vederea finisariidecorative si protejarii suprafetelor din piatra naturala, situate cu precaderela exterior.
     Denumirea generica de piatranaturala se atribuie tuturor suprafetelelor din piatra cum ar fi: piatra derau, piatra cioplita, roca de orice gen prelucrata pentru utilizarea inconstructii, sisturi, etc. De asemeni, acest lac pe baza de apa pentru piatrapoate fi folosit si la suprafetele acoperite cu caramida sau caramida aparenta,ca de altfel la orice alta suprafata minerala.
     Suprafetele ce urmeaza a se acopericu lac pentru piatra se desprafuiesc si se degreseaza corepunzator, pentrueliminarea oricaror urme de murdarie sau grasimi. Eventualele protectiiexistente, indiferent de natura acestora, se recomanda sa fie indepartate intotalitate, mai ales daca nu se cunoaste cu certitudine tipul sau componentalacului anterior, sau se vor face teste de compatibilitate.
     Chitul cimentic utilizat pentruimbinarea elementelor trebuie sa fie in totalitate uscat. Fisurile siimperfectiunile vor fi remediate inainte de aplicarea produsului. Aplicarea seva face in doua straturi, pentru a obtine un grad de luciu satisfacator si obuna rezistenta la factorii de mediu.
     In cazul altor tipuri de suprafataminerala, cum ar fi caramida sau caramida aparenta se va urmari ca suprafata delacuit sa fie dura si compacta, fara risc de exfoliere sau fisurare sideasemeni corect desprafuite si degresate, pentru a se putea obtine o maximaaderenta.

 

     Detalii,Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/lac-piatra-apa

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top