• Mortar Epoxidic Bicomponent EMEX

Mortar Epoxidic Bicomponent EMEX

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 9 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Mortarul Epoxidic BicomponentEMEX (numit si sapa epoxidica) este un produsprofesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent, pigmenti si aditivispeciali, conceput pentru egalizarea suprafetelor orizontale denivelate invederea pregatirii pentru aplicarea economica de pardoseli autonivelantesintetice. Produsul este special recomandat pentru sapele vechi, cu un grad dedeteriorare pronuntat, sau unde exista mici goluri de umplere. Produsul seremarca prin stabilitate in medii chimice acide sau alcaline si variatiitermice mari.

Caracteristici principale:

– Aderenta excelenta la beton;
– Opreste deteriorarea suportului;
– Duritate excelenta;
– Durabilitate mare;
– Rezistenta excelenta la uzura;
– Rezistenta mare la agenti corozivi;
– Egalizeaza suprafetele suport;
– Foarte buna compatibilitate cu pardoseala sintetica finala;
– Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Domenii de Utilizare:

     Mortarul Epoxidic BicomponentEMEX este destinat utilizarii profesionale pentruumplerea golurilor si egalizarea suprafetelor din beton in vederea aplicarii depardoseli autonivelante sintetice, cu caracteristici de rezistenta exceptionalesi de durata, perfect compatibil cu sapele epoxidice sau poliuretanice.
     Este folosit cu rezultate excelentein domeniul constructiilor civile si industriale, pentru egalizarea economica,fara autonivelare, sau repararea tuturor pardoselilor vechi ce prezinta un gradde deteriorare pronuntat, sau unde exista mici goluri de umplere, inainteaaplicarii de pardoseli sintetice, cu aspect final ce poate varia functie demetoda de aplicare.Se poate folosi si pe suporturi cu o panta mare in zone deuzura (trafic intens).
     Pentru pregatirea corespunzatoare asuprafetelor este necesara curatirea mecanica pentru inlaturarea oricaror petesau urme de contaminanti si acoperirea cu
Grund de Impregnare Epoxidic EMEX. Aplicarea se face prin turnare si intinderecu drisca sau piepteni, urmate in functie de recomandarile producatorului, dedezaerare cu rola cu ace.
     Mortarul Bicomponent Epoxidic sefoloseste la constructiile civile si industriale, inaintea aplicarii depardoseli bicomponente, fara autonivelare, in special in zone deterioarate saude uzura mare, expuse mediilor chimice sau pentru protectie deosebita, cum arfi: depozite, service-uri auto, hale industriale, spitale, laboratoare, scoli,bucatarii de restaurante, cantine, cofetarii, etc., si in mod special in zoneleunde exista riscul alunecarii accidentale (rampe auto, s.a.).

 

     Detalii,Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/mortar-epoxidic

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top