• Pardoseala Poliuretanica Antiderapanta EMEX

Pardoseala Poliuretanica Antiderapanta EMEX

Jilava, Romania

Price On Call

Price : Price On Call
Type : Vand
Date : 9 iulie 2019
Condition : Nou
Warranty : Da
Location : Jilava, Romania
image

Description

Pardoseala Poliuretanica BicomponentaAntiderapantaEMEX este un produs profesional, pe baza depolioli acrilici, pigmenti si aditivi speciali, ce utilizeaza ca intaritorpoliizocianati, conceput special impotriva riscului de alunecare. Produsul secaracterizeaza prin aderenta exceptionala la suport, rezistenta si stabilitatedeosebita in medii chimice puternic agresive, acide sau alcaline, variatii maride temperatura, rezistenta exceptionala la uzura si abraziune, etc. Aceastapardoseala poliuretanica poate fi colorata in culori RAL standard.

Caracteristici principale:

– Produs agrementat sanitar;
– Elimina riscul alunecarii accidentale;
– Duritate excelenta;
– Durabilitate mare;
– Aderenta ridicata la suport;
– Rezistenta mare la abraziune;
– Rezistenta excelenta la uzura;
– Rezistenta mare la agenti corozivi;
– Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Domenii de Utilizare:

     Pardoseala Antiderapanta din RasiniPoliuretaniceEMEX este destinata utilizarii profesionale pentruprotejarea si decorarea pardoselilor din beton in vederea asigurarii atat aunui aspect deosebit si protectiei impotriva riscului de alunecare accidentalacat si unor caracteristici de rezistenta exceptionale si de durata.
     Este folosita cu rezultate excelentepe toate pardoselile ce necesita o protectie superioara la frecare si uzuramecanica, dar mai ales la pante si rampe auto, sau alte zone unde este necesarao buna protectie impotriva riscului de alunecare accidentala.
     Pardoseala poliuretanica antiderapantaEMEX este agrementata sanitar si este recomandatapentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante,cantine, spitale, etc., potrivit cerintelor normelor europene.
     Pentru pregatirea corespunzatoare asuprafetelor este necesara curatirea mecanica pentru inlaturarea oricaror petesau urme de contaminanti si acoperirea cu
Grund de Impregnare Poliuretanic EMEX. Aplicarea se face prin turnare si intinderecu piepteni, urmate de dezaerare cu rola cu ace si intinderea de materialantiderapant.
     Acest tip de pardosealapoliuretanica se foloseste in domeniul constructiilor civile si industriale,pentru realizarea de pardoseli interioare, de tip high solid, cu autonivelare,expuse mediilor chimice sau pentru protectie deosebita, cum ar fi: depozite, service-uriauto, hale industriale, spitale, laboratoare, scoli, bucatarii derestaurante,etc.

 

     Detalii,Calcul de Consum si Fisa Tehnica:  https://emex.ro/pardoseala-poliuretanica-antiderapanta

  • Mentionati vanzatorului ca a-ți  vazut anuntul pe www.pubexpress.ro pentru a obtine o oferta mai buna !!

Video

Profile Picture
ROMTEHNOCHIM
Individual
Live Chat WhatsApp

Send Messages

Send Message
Sfaturi de siguranță pentru afacere

1.Utilizați o locație sigură pentru a vă întâlni cu vânzătorul.
2.Evitați tranzacțiile cu numerar.
3.Feriți-vă de ofertele nerealiste.

Contact

Anunturi Sponsorizate

Advertisement

Top